VI ER TRIBINIS

TRIBINIS er bygget op af erfarne, kvalitetsbevidste håndværkere. Vi er eksperter inden for total entreprise, og vores håndværk er af højeste kvalitet.

VORES

VISION

TRIBINIs stræber altid efter at være det bedste for dig. Vi har altid det bedste hold af håndværkere til rådighed. Forventningsafstemning er vigtigt for os, så vi er enige om, hvad du får ud af et samarbejde med TRIBINI.

VORES
 HISTORIE

TRIBINIs blev grundlagt i 2016, da murerfirmaet Gemmer-Pedersen ApS vækster fra at være et murerfirma, der udelukkende udførte enkeltstående mureropgaver til nu at udføre totalløsninger.

Det viste sig, at der var et stort behov for en projektleder – selv ude på det lille badeværelsesprojekt – og således blev TRIBINIS til. TRIBINIS har med alle håndværkergrupper at gøre, lige fra VVS’eren til maleren.

Lars drifter alene som ejer af TRIBINIS med nye samarbejdspartnere i form af byggeleder Bo, Mads og Torbjørn. Med de nye byggeledere har vi den højeste kvalitet af byggestyring i TRIBINIS .

Lars og Mads har kendt hinanden siden folkeskolen og er vokset op sammen – kammeratskab er derfor en naturlig del af virksomhedens værdier, historie og DNA.

VORES VÆRDIER

DIALOG

Vi afstemmer hellere forventningerne en gang for meget end en gang for lidt. Vi varetager kommunikationen og styringen af projektet, så tid, økonomi og resultat går hånd i hånd.

TROVÆRDIGHED

Vi er stolte håndværkere, og for os er fagligheden forudsætningen for, at kvaliteten altid er i top. Vi er ærlige omkring, hvordan vi bedst kommer i mål, så vi sammen finder den bedste løsning.

ORDENTLIGHED

Vi holder den gode tone. Aftaler overholdes, og arbejdet udføres som planlagt. Vi beskytter jeres bolig og møbler, som var det vores egne, og vi rydder altid op efter os selv.

SUNDHED & TRIVSEL

Trivsel handler om mennesket – både os selv, vores samarbejdspartnere og vores kunder. Vi behandler hinanden pænt og med respekt, og vi hjælper vores kunder med at optimere deres tilværelse og trivsel i deres bolig.

BÆREDYGTIGT MILJØ

Når det kommer til valg af materialer og måden, hvorpå vi bygger, tænker vi i bæredygtighed. Vi sorterer og håndterer affald efter gældende regler. TRIBINIS bygger altid med fokus på miljøet.

SAMARBEJDE

TRIBINIS sætter stor pris på værdifulde relationer. Vi arbejder som et team i samspil med kunder, håndværkere og arkitekter. Sammen skaber vi vækst og gør hinanden endnu bedre.