TOTAL
ENTREPRISE

TRIBINIS løfter opgaven for både privat og erhverv – fra idé, gennem handling til resultat. Med vores faglige stolthed og mange års erfaring kan vi rådgive om de bedste løsninger – vi sørger for, at det bliver en rolig proces hele vejen.

SKRÆDDERSYEDE TOTAL LØSNINGER

DIN TOTAL
ENTREPRENØR

TRIBINIS er totalentreprenør i samarbejde med de bedste rådgivere og håndværkere. Vi udfører totalentreprise på lejlighedsrenoveringer, husrenoveringer, tilbygninger m.m. Vi deltager ligeledes i arkitekttegnede nybyggerier, hvor ønsket er en personlig og skræddersyet løsning.

TILLID OG RESPEKT

TRIBINIS ved, at tillid og respekt spiller en stor rolle, især når man har håndværkere gående i sit hjem. Vi respekterer jeres bolig og møbler, som var det vores egne, og vi rydder op efter os selv. Vi varetager kommunikationen og styringen af håndværkerne, så du trygt kan stole på, at alle aftaler overholdes. På den måde garanterer vi det forventede resultat.

TILLID OG RESPEKT

STE ved, at tillid og respekt spiller en stor rolle, især når man har håndværkere gående i sit hjem. Vi respekterer jeres bolig og møbler, som var det vores egne, og vi rydder op efter os selv. Vi varetager kommunikationen og styringen af håndværkerne, så du trygt kan stole på, at alle aftaler overholdes. På den måde garanterer vi det forventede resultat.

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED

TRIBINIS er med fra start og samarbejder med erfarne, dygtige rådgivere og arkitekter. Vi sikrer, at din vision kan blive til virkelig. Alt er muligt, og vi bærer viljen til at få drømme realiseret. I tilfælde af økonomiske, tidsmæssige eller designmæssige udfordringer vil vi altid rådgive og finde den bedste løsning i samarbejde med dig.

VI ER MED HELE VEJEN

Med os som totalentreprenør kan du give slip på bekymringerne. Vi har hovedansvaret for, at opgaven kommer i mål og styrer projektet hele vejen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer undervejs, skal du endelig kontakte os. TRIBINIS tager ansvaret for tidsplaner, kontrakter, økonomien og koordinering med underleverandører og samarbejdspartnere – vi sørger for, at det bliver en rolig proces.

VI ER MED HELE VEJEN

Med os som totalentreprenør kan du give slip på bekymringerne. Vi har hovedansvaret for, at opgaven kommer i mål og styrer projektet hele vejen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer undervejs, skal du endelig kontakte os. STE tager ansvaret for tidsplaner, kontrakter, økonomien og koordinering med underleverandører og samarbejdspartnere – vi sørger for, at det bliver en rolig proces.

KONTAKT OS

Har du et byggeprojekt i tankerne, som du drømmer om at føre ud i livet? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og rådgivning.

UDPLUK AF OPGAVER