tribinis

STORT RENOVERINGSPROJEKT I HVIDOVRE

OPGAVENS OMFANG
BADEVÆRELSER, LOFT TIL KIP, KØKKEN, TRAPPE, KVISTE M.M.

MATERIALER BRUGT
HÅNDLAVEDE MAROKK FLISER, SNEDKEDERKØKKEN M.M

SAMARBEJDSPARTNERE

PLACERING
HVIDOVRE

I den traditionelle murermestervilla var TRIBINIS inviteret indenfor som totalentreprenør. Drømmen var at gentænke funktionen af rummene samt tilpasse huset til den moderne familie. Et stort renoveringsprojekt ventede forude. Med fokuspunkter på to nye badeværelser, nyt køkken og helt nyindretning af 1. salen, var idéen at lys, luft og kvalitetsmaterialer skulle give villaen et nyt udtryk. Trappen fra 1. til 2. sal blev demonteret, da denne plads skulle bruges til udvidelse af badeværelse. Trappen blev erstattet af en foldetrappe i teenageværelset for adgang til 2. salen. Tilføjelse af to kviste og sammenlægning af to værelser skabte et nyt stort master bedroom. Vægge og lofter i hele huset fik monteret filt, og malet overflader. De eksisterende flotte plankegulve og hovedtrappen, som ejendommen var opført med, fik nyt liv med slibning og efterbehandling.

TO BADEVÆRELSER TOTALRENOVERET

BADEVÆRELSE I STUEETAGEN

Loftkonstruktionen i rummet blev bygget om. Vi fjernede skorstenen, forstærkede den fritliggende spærkonstruktion samt monterede nyt ovenlys. Ønsket fra bygherre var at opnå højere til loftet samt mere lysindfald. Med loft til kip, stilrent flisevalg samt smagfuld indretning fungerede TRIBINIS som faglig sparring og udførende håndværker.

BADEVÆRELSE 1. SAL

Det eksisterende badeværelse blev udvidet, hvor en del af værelset ved siden af blev inddraget. Indretningen og stilen fra stueetagen blev ført videre, således at tråden igennem projektet kunne følges. Bygherre valgte dog lidt andre dimensioner og farvenuancer til fliserne. Møblerne i egetræ og armaturer i messing blev et fantastisk match.

MIKROCEMENT-GULV OG MODERNE KONTRASTER I KØKKENET

Køkkenelementerne fra ekstern leverandør indgik i projektet, hvor TRIBINIS stod for håndtering og montering. Gulvkonstruktionen blev udskiftet fra oprindelig trækonstruktion til støbt betonkonstruktion med indbygget gulvvarme. TRIBINIS leverede et Micro-cement gulv, hvor de blandede syrer og messingstøv i kontrollerede doser, for at opnå den specielle effekt samt det perfekte farvespil.

Et eksisterende vindueshul blev bygget om til dørhul. Glasdør samt ståltrappe til terrasse blev monteret, endnu en gang for at opnå mere lysindfald og for at integrere udendørsarealerne mere. Det minimalistiske køkken i sortbejset træ kom til at stå i skarp kontrast til den tynde hvide bordplade og komplimenterede flot det irgrønne kobbergulv i microcement.

SE BILLEDERNE FRA PROJEKTET

TESTIMONIAL

TRIBINIS har hele vejen været rigtig god til at “fange”, hvad vi ønskede, og hvilke behov vi havde. De har hele tiden haft en god forståelse og en kreativ vinkel på løsningerne. Vi har været særdeles tilfredse med dialogen og forståelsen såvel som den rigtige prissætning på projektet. Derudover har de selvfølgelig gjort et godt stykke arbejde, og vi er blevet meget glade for resultatet.

Stine og Lars

KONTAKT TRIBINIS

TRIBINIS
+45 91 74 20 75
info@tribinis.dk

FLERE PROJEKTER