tribinis

KØKKEN OG BADEVÆRELSE

OPGAVENS OMFANG
ETABLERING AF NYT BADEVÆRELSE

MATERIALER BRUGT
STORE FLISER OG VOLA

SAMARBEJDSPARTNERE
MURERFIRMAET GEMMER-PEDERSEN

PLACERING
VALBY

Kunden ønskede et ekstra badeværelse i deres villa. Man valgte at ofre et af husets værelser, som var placeret i forlængelse af entréen, hvor TRIBINIS derefter etablerede et helt nyt badeværelse.

BRUSENICHE MED TO INDGANGE OG LOFTBRUSER

Der blev lavet et vådrumsgulv ved at fjerne de eksisterende bjælker og erstatte dem med en stålkonstruktion. Dette blev gjort for at støtte det tunge flisegulv og den nyetablerede gulvvarme. En lækker detalje var, at der blev lavet en stor bruseniche med to indgange i glasset til bruseafdelingen.

Der blev sat et brusehoved i loftet og lavet 10 mm. hærdet diamantglas til bruseafskærmning. Som noget specielt blev der brugt ekstra store fliser til væggen i bruseafdelingen samt på gulvet.

VALG AF SANITET I HØJESTE KVALITET

Til armatur og brusenichen blev der valgt VOLA materialer, som kendetegnes ved deres stilrene design og enestående håndværk af højeste kvalitet. Blandingsbatteriet og armaturet blev gemt væk bag væggen, så kun et enkelt håndtag, til justering af temperatur og vandtryk, blev gjort synligt i væggen. Resultatet blev et yderst strømlinet og stilrent badeværelse, hvor der blev tænkt over alle detaljerne. Et eksisterende vindueshul blev bygget om til dørhul. Glasdør samt ståltrappe til terrasse blev monteret, endnu en gang for at opnå mere lysindfald og for at integrere udendørsarealerne mere. Det minimalistiske køkken i sortbejset træ kom til at stå i skarp kontrast til den tynde hvide bordplade og komplimenterede flot det irgrønne kobbergulv i microcement.

SE BILLEDERNE FRA PROJEKTET

TESTIMONIAL

TRIBINIS har hele vejen været rigtig god til at “fange”, hvad vi ønskede, og hvilke behov vi havde. De har hele tiden haft en god forståelse og en kreativ vinkel på løsningerne. Vi har været særdeles tilfredse med dialogen og forståelsen såvel som den rigtige prissætning på projektet. Derudover har de selvfølgelig gjort et godt stykke arbejde, og vi er blevet meget glade for resultatet.

Stine og Lars

KONTAKT TRIBINIS

TRIBINIS
+45 91 74 20 75
info@tribinis.dk

FLERE PROJEKTER