tribinis

ARKITEKTEGNET BADEVÆRELSE PÅ HYGGELIG VILLAVEJ I BRØNSHØJ

OPGAVENS OMFANG
GENNEMGÅENDE RENOVERING AF
BADEVÆRELSE

MATERIALER BRUGT
MADE A MANO FLISER, VOLA
ARMATUR

SAMARBEJDSPARTNERE

PLACERING
BRØNSHØJ

Renovering og ombygning hvor mellemgang fra køkken til baghave integreres for udvidelse af eksisterende badeværelse. To nye vinduer blev monteret for at skabe mere åbenhed og lys. Kundens valg af fliser, sanitet og belysning blev nøje udvalgt i samarbejde med arkitekt og TRIBINIS .

BRUSEAFDELING MED BLIKFANG

Bruseafdelingen er designet med Vola armatur, dobbelt bruser med rain shower brusehoved samt håndlavede Made a mano terrakottafliser på gulv og vægge samt en indbygget hylde.

Mønstret i flisevalget spiller fantastisk sammen med det enkelte, stramme og moderne look.

MINIMALISTISK HELE VEJEN

Toilettet blev med sin placering gemt lidt af vejen og der blev fint plads til at bygge åbne hylder ovenover til opbevaring af håndklæder m.m.

I samme stil som bruseafdelingen er rummet holdt moderne og minimalistisk med sans for ro og lækkerhed. Det naturlige lysindfald fra de to vinduer giver rummet præcis den ønskede følelse.

SE BILLEDERNE FRA PROJEKTET

TESTIMONIAL

Min nabo, som er arkitekt, tegnede badeværelset, og det var ham, der anbefalede mig at få TRIBINIS til at udføre opgaven – hvilket var den helt rigtige beslutning. TRIBINIS var utrolig dygtige, de overholdt alle planer – både for tid og budget. Kommunikationen spillede bare, og dialogen var god hele vejen. Alt forløb perfekt, og mit badeværelse er helt forvandlet. Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat!

Yvonne

KONTAKT TRIBINIS

TRIBINIS
+45 91 74 20 75
info@tribinis.dk

FLERE PROJEKTER